Ilmeisesti onnistun kirjoittamaan blogia vain joka toinen päivä. Tai ehkä korkeintaan joka toinen. Hyvä niinkin. Eilen en sen enempää mittaillut kuin kirjoittanut: töistä tultuani painuin suoraan nukkumaan. En sentään nukkunut kerralla aamuun asti - olihan välillä käytävä syömässä.

Speksit:
Painoindeksi on tänäänkin 27. Laiskottaa, en jaksa mitata ympärysmittoja.
Ruoka:
Eilinen: aamupalaksi jälleen kokojyväleipää ja hevosenpaistia sekä kaakaota. Kaakaon teen yleensä rasvattomaan maitoon, sillä sitä juon kotona muutenkin. Lounaaksi söin melkein 200g eineslihapullia ja puoli litraa kevytmaitoa. Pian puolen yön jälkeen söin vielä riisiä ja jauhelihaa ja join pari lasia maitoa. Yösyönti ajoittui oikeastaan tämän päivän puolelle, joten eilinen ruokailu jäi aika vähäiseksi, joskaan terveellisestä ei oikein voi puhua.
Tänään söin aamupalaksi Koulunäkkiä vanhoilla päällysteillä ja kaakaolla. Lounaaksi söin loput lihapullat eli sitten kai reilut 200g ja banaanin, ruokajuomana oli vesi. Kotimatkalla söin Domino-jäätelön ja ostin suklaata ja Coca-Colaa.
Liikunta:
Jälleen kävelin työmatkalla, molempina päivinä hieman tavanomaista enemmän: eilen yhteensä 3,3 kilometriä ja tänään noin 3,7.

Tänään syön varmaan vielä jauhelihaa ja riisiä ja sen jälkeen luultavasti suklaata. Ja juon kolaa, tottakai. Ei kuulosta laihduttamiselta? En aio edes yrittää luopua kaikista paheistani. Mielestäni voin syödä suklaata ja juoda normaalia kolaa viikonloppuisin, vaikka yritänkin saada syömiseni hallintaan. En usko, että saisin mitään aikaan, jos yrittäisin luopua kaikesta kerralla. En myöskään näe suklaata suurimpana ongelmana painon suhteen: uskon lievän ylipainon johtuvan ensisijaisesti liikunnan (lähes täydellisestä) puutteesta ja toissijaisesti liiallisesta pikaruuasta. En myöskään mussuta karkkia tms. jatkuvasti. Esimerkiksi töissä en syö karkkia ollenkaan enkä juuri muutenkaan viikolla. Onneksi en erityisemmin pidä esimerkiksi sipseistä, sillä avopuolisoni ostelee niitä ja erilaisia hedelmäkarkkeja kohtuu(llisen/ttoman) usein. Himoitsen lähinnä suklaata ja kausittain salmiakkia. Niin ja tietysti kolaa!